fbpx

Vi som jobbar

För att överträffa förväntningar krävs ett extraordinärt team

Vi brinner för att hjälpa människor och kommer alltid att ge vårt yttersta. Då kan resultatet tala för sig själv.

Jonas GustavssonLeg. Kiropraktor
Jag hoppar högt

Jag är gammal gymnast och jobbar numera förutom på kliniken även som medicinskt ansvarig för landslaget i truppgymnastik.

Mattias WranåLeg. Kiropraktor
Jag är kreativ

Jag älskar färg och form. Förutom att jag driver den medicinska utvecklingen på kliniken är det också jag som utför alla ultraljudsundersökningar.

Marcus HallbergLeg. Kiropraktor
Jag är skäggig

För några år sedan fick jag en aha-upplevelse på en kurs i Barcelona. Sedan dess jobbar jag stenhårt för att bli bäst på att utföra kiropraktiska justeringar.

Laurence DayLeg. Kiropraktor
Jag är stark

Förutom att jag är supersnäll är jag väldigt stark. Jag lyfter mer än 200 kg. Lätt. Men bli inte lurad, min styrka behövs nästan aldrig på jobbet. Där handlar det mer om teknik!

Kunskapen bakom
vårt rykte

Inte nog med att vi är trevliga. Vi är utbildade också. Det är viktigt att alltid söka vård hos en legitimerad vårdgivare. Hos oss kan du vara säker på att träffa en kiropraktor med en 5-årig högskoleexamen som är legitimerad av socialstyrelsen.

Vi har letat efter de bästa kiropraktorerna I flera år. När vi landade i teamet vi trodde på vidareutbildade vi oss ytterligare. Nu är vi säkra på att vårt team kan hjälpa just dig.

Våra tjänsterKontakta oss

Vi förstår att du först ville läsa mer om våra hjältar. Nu är det dags att boka.

Boka en tid