fbpx
AvslappningMassage

”Har du spända muskler på grund av stress eller hård träning kan massage vara precis vad du behöver. Förutom att det är skönt med massage ger det också effektiv avslappning och smärtlindring.

Oavsett om du vill ha välbehövlig avkoppling eller hjälp att behandla spända och ömma muskler så kan du få hjälp hos oss.

Minska spänningMassagebehandling

Massagebehandlingen löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Du kan välja mellan helkropp- eller enbart halvkroppsmassage beroende på var du känner att det behövs mest.

Självklart kan du också få behandlande massage med fokus på olika besvärsområden.

Massageterapeutisk behandling är riktad mot att behandla direkta spänningsproblem som tex. onda axlar, muskelknutor, musarm, spänd nacke, trötta ryggar, tennisarmbåge, huvudvärk, ischiassymptom m.m. Behandlingen anpassas helt till patientens besvär. Muskeltöjing, longering och triggerpunkter kan ingå i behandlingen.

Du kan välja att bara gå på massage eller att kombinera det med den kiropraktiska behandlingen. Vår duktiga massör hjälper dig att ta reda på vad som är bäst för dig.

PRIS
25 min: 495 kr
50 min: 840 kr
80 min: 1140 kr

Boka Massage