fbpx
ett paket speciellt utvecklatför nyblivna mammor

Som nybliven mamma är det mycket att tänka på. Förutom att du ska ta hand om ett nytt fantastiskt liv behöver du också se till att du själv mår bra. Hos oss får du specialisthjälp hela vägen.

Vi har paketerat några av de viktigaste undersökningarna och behandlingarna i ett Mamma-paket. Det ingår både ultraljud, kiropraktorbesök och träning med PT.

helhetslösningenefter förlossning

Vi träffar hela tiden på nyblivna mammor som tränar på att spänna bäckenbottenmuskulaturen utan att veta hur man ska göra. Ofta tror man att man gör rätt men tränar egentligen helt fel muskel.

Hos oss får du hjälp att få kontroll på diastasen, bäckenbottenmuskulaturen och bäckenet. Du får både ett funktionellt ultraljud, kiropraktisk undersökning av bäcken och rygg, samt tips och råd om vad du bör göra själv av vår PT som är specialiserad på nyblivna mammor och deras behov.

Kiropraktik är speciellt då behandlingen syftar till att återställa normal funktion i både leder, muskler, senor och nervsystem. Det är dessutom en väldigt säker behandlingsform och passar därför både dig och ditt barn.

INGÅR

  • Ultraljud av bäckenbotten och diastas
  • Kiropraktisk undersökning och konsultation
  • PT som går igenom rätt övningar för dig

 

PRIS: 1995 kr

Boka nu
Ryggradens funktion

Kiropraktik utgår från hur framför allt ryggradens leder och diskar påverkar nervsystemet.

Naturlig vård

Genom att återställa ledernas naturliga funktion kan kroppen läka naturligt.

Säkert

Kiropraktik är en säker behandlingsform och behandlingen har väldigt få biverkningar.

Effektivt

Kiropraktik är effektivt både vid smärta och för att optimera kroppens funktion.