turkos bakgrund

FÖR NYBLIVNA MAMMOR

Som nybliven mamma är det mycket att tänka på. Förutom att du ska ta hand om ett nytt fantastiskt liv behöver du också se till att du själv mår bra. Hos oss får du specialisthjälp hela vägen.

Vi har paketerat några av de viktigaste undersökningarna och behandlingarna i ett Mamma-paket. Det ingår både ultraljudsdiagnostik och kiropraktorbesök.

behandling för nybliven mamma

Vi träffar hela tiden på nyblivna mammor som har besvär efter förlossningen. Det kan vara allt från att det är svårt att hålla tätt, till kvarvarande smärta efter foglossning. Barnmorskan eller läkaren kanske har berättat att det är viktigt att träna bäckenbottenmuskulaturen, att man ska göra knipövningar.  Men det är inte alltid så lätt som det låter. Ofta tror man att man gör rätt men tränar egentligen helt fel muskel. Ibland behöver man istället hjälp att slappna av i bäckenbotten.

Hos oss får du hjälp att få kontroll på diastasen, bäckenbottenmuskulaturen och bäckenet. Du får både ett funktionellt ultraljud och kiropraktisk undersökning av bäcken och rygg, samt tips och råd om vad du kan och bör göra själv.

Kiropraktik är speciellt då behandlingen syftar till att återställa normal funktion i både leder, muskler, senor och nervsystem. Det är dessutom en väldigt säker behandlingsform och passar därför både dig och ditt barn.

VAD SOM INGÅR

  • Ultraljudsundersökning av bland annat bäckenbotten och diastas
  • Kiropraktisk undersökning och konsultation
turkos bakgrund