fbpx
Vi kan hjälpa digHar du ont?

Vi är specialiserade på besvär i rörelseapparaten och i nervsystemet. Vi behandlar ofta ryggsmärtor, diskbråck, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, huvudvärk, yrsel, käkar, idrottsskador samt arm-, ben- och bäckensmärtor.

Behandlingen i sig innehåller diagnostik, kiropraktisk justering samt eventuella rehabiliterande och förebyggande övningar för att göra en långsiktig behandlingsplan.

|     Ryggskott      |      Diskbråck      |      Nacksmärta      |      Huvudvärk      |     Idrottsskador      |
Vanliga besvärVilket är ditt symptom?
Huvudvärk och migrän

Huvudvärk kan ibland komma utan förvarning. Oavsett om du har spänningshuvudvärk eller migrän kan vi ofta hjälpa dig att bli av med huvudvärken.

Nack- och ryggbesvär

Ett lyft för mycket, en snabb vridning eller var det tyngre än du trodde? Hos oss behandlas inte bara symptomen, vi återställer funktionen minskar smärtan.

Ischias och strålningar

Strålar det i armen eller benet? Ischias och strålningar kan bero på många orsaker. Vi tar reda på orsaken och ger kroppen möjlighet att läka.

Höft och ljumsksmärta

Det är vanligt med både ljumsksmärta och höftproblem när bäcken, ländrygg eller höftled inte fungerar normalt. Vi behandlar och rehabiliterar.

Axelsmärta

Axelbesvär är vanligt både hos idrottare eller om du sitter mycket stilla på kontor. Orsakerna kan vara många. Låt oss hjälpa dig.

Knä och fot

Många glömmer att kiropraktorer är experter på hela rörelseapparaten. Fot- och knäproblem kommer dessutom ofta från ryggraden.

Vilken behandling kan jag få på Evokliniken?

Läs om vår behandling